Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Jonek

Landslagsspiller

Ble medlem: 13 okt 03
Innlegg: 1132

Lagt til: 26 apr 09, 10:07

Opprinnelig postet av endre

Det er da fryktelig enkel problemløsning Lars kommer med her da. Man ser hvor problemet ligger, definerer det, og så løser man det.
Ja, man kan si at det er BARE å synge, så er det løst. Det skulle bare vært så enkelt, men det ser man og hører ikke funker helt.
Kanskje man faktisk må se de punktene Lars skrev, og se hvor den største delen av problemet er? Og sånn som jeg ser det er den stigmatiseringen og hetsen mot både PH fra BRH og vice verca, kombinert med det han ene skrev her inne, at FFK ikke akkurat leverer champagefotball mot de høyder vi forventer om dagen.

Og debatten er sunn, og for at du skal komme komme å dømme alle andre selv om de velger å skrive litt lenger blir fryktelig feil, og går imot akkurat det samme som du sier i tidligere tråder og den her.

Vi hadde en flott tråd for en god stund tilbake ang. plassering på andre sida, der ble det skissert opp en veldig fin plan som jeg tror hadde fungert optimalt!
1 sangkontraktfelt, generelt PH felt og et barnefamilie aktigfelt hvis jeg husker riktig. Og jeg skjønner ikke hvorfor FFK skulle stå sånn på bakbeina mot noe som er så positivt og viktig som supporterstemning. Og hvis økonomien er det viktige, så kan de bare se hvor mye penger det kommer inn, når folk velger å bli hjemme tilslutt!

Ja til sangkontrakt
Ja til generelt felt
Og et stort JA til stemning!

Jeg har ment det samme hele tiden, og jeg er ikke den ferskeste på supporterfronten i FFK. Om jeg blir kalt for tante eller juletre, endrer det aldri min sangmotivasjon for FFK.

Om du vil jeg skal kommentere innlegget til Lars29, var det endel ok meninger, men sett i lyset av hans iver etter å ensidig være opptatt av å skrive om BRH i tidligere tråder, er innlegget totaltsett ikke en løsning for alle.

5. Inkludering. Her tror jeg BRH har en vei å gå. Istendenfor å kalle supportere for tanter, indianere, juletrær etc så kom med noe positivt for å inkludere alle. Alle supportere er like mye verdt.

Han burde gå en runde med seg selv i inkluderingen av BRH, men det har han ikke vært villig til og viser det heller ikke her. Når det gjelder løsning på konflikten mellom noen i PH (ikke alle) og BRH, legger han ikke fram en løsning som begge parter kan leve godt med. 

Nok om det innlegget.

 

Endre skriver:

Ja til sangkontrakt
Ja til generelt felt
Og et stort JA til stemning!

ikke uening!

---------------------------

 

 

---------------------------

Du ser det ikke, før du tror det!!
---HOLYGANS-----

www.holygans.com


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340