Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 24 apr 09, 09:00

Spiller ikke Shaaban fast i Hammarby? Tarik er vel heller ikke en flopp i Heerenveen, til det er han for ung og umoden på det nivået. Blir han solgt neste sesong for en brøkdel av det han ble hentet inn før, så har han vært en flopp. Brenne tror jeg ble solgt grunnet for høy lønn, samt at Henning Berg tok over. Bjørkøy floppet i fjor, med tanke på prisen de betalte for han.

Spillere som blir flopper er veldig ofte et resultat av to ting tror jeg:

1. Spillere som har vært i en klubb lenge, og som har tatt stegene i klubben og kommer mer og mer inn i et system. Ta Joakim Austnes i Viking for eksempel. Kom til Aalesund som 17-åring i 2000 og ble gradvis mer og mer innarbeidet i Aalesunds spillerstil og miljø. Han tok stegene gradvis og kom til slutt opp på et veldig bra nivå. Så blir han solgt syv sesonger senere til Viking og må kanskje starte mye av arbeidet som ble gjort over syv sesonger på nytt igjen.

2. Den andre kategorien er spillere som får en lykkesesong hvor alt går deres vei. Så blir spillere kjøpt opp når hypen er på sitt høyeste og neste sesong faller spilleren ned på nivået han hadde flere sesonger på rad før kanonsesongen. Det er ikke få klubber som har kjøpt dyrt spillere som har én fenomenal sesong bak seg, og som faller tilbake etter at han har blitt kjøpt. Spillere som overpresterer én sesong, og klubber som tror at dette er det faktiske nivået til spilleren og glemmer de dårlige sesongene før.

Dessuten er det sikkert mange flere faktorer også som spiller inn.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340