Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Truger

Juniorspiller

Ble medlem: 14 feb 05
Innlegg: 92

Lagt til: 22 apr 09, 22:59

Opprinnelig postet av bateman

Ebenfalk 2:

Merkevarebygging omfatter blant mye annet å fragmentere markedsføringen mot ulike grupper for å styrke merkevaren. FFK gjør rett i å dele opp i ulike segmenter. Det at du ikke ønsker en spredning av FFK i bymiljøet via stunt som tannbørstene og potegullen betyr ikke at andre ikke verdsetter dette. Hadde jeg som 8åring hatt mulighet til å eie en FFK tannbørste hadde jeg sagt -ja takk mamma! FFK blir ofte sett, skaper en gjenkjennelse og en kognitiv prosess mot FFK som noe positivt, det er laget mitt ja! Mao bidrar det til økt merkekjennskap. Samtidig er jeg klar over at det går en grense på antall linjeutvidelser en sterk merkevare bør gjøre før man forflytter seg for langt vekk fra originalmerket og det merkets visjon etc. Sprikende profil er lite ønskelig.

Når det gjelder underholdningen på stadion før og etter kamp har det sjeldent brydd meg nevneverdig, uansett fotballrelatert innslag eller ei(med unntak av presentering av nye spillere), jeg er på kamphovedsakelig for å se FFK spille flott fotball. Men at det er utsalgsboder ser jeg som ekstremt fornuftig: 1: Service rettet mot kundene, 2: Klubben får en grei inntjening. Det er nok ikke sånn at folk ikke har råd til neste hjemmekamp fordi de kjøpte en burger til 50kr mot Aalesund førstkommende søndag...Men nok engang, bare la vær å benytte deg av dette tilbudet og la de som finner det fordelaktig fortsette med det.

Hovedgrunnen til svak oppslutning i år(litt tidlig i FFKs tilfelle) er svak fotball! Samtlige lag skuffer spillemessig foruten Molde, tidvis Odd og Tromsø på bortebane. Det gir rekorddårlig entusiasme i pressenorge, blant supporterne etc. Jungeltelegrafen er per dags dato den største trusselen for klubber som ønsker fulle tribuner. Leverer FFK champagne fotball vll også folk strømme til stadion igjen.

Med tanke på priser må de allikevel kunne tilby en rimeligere pakke rettet mot familier. Har du 3-4 unger, samt ektefelle snakker vi noen kronasjer for en skarve TL kamp, FFK kan ikke akurat tilby fotball av internasjonal klasse.

Kunne ikke vært mer enig!

---------------------------

FFK, Stjernen og Wolves ;)


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f