Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Supreme NTM

Landslagsspiller

Ble medlem: 05 okt 06
Innlegg: 1601

Lagt til: 22 apr 09, 20:02

Opprinnelig postet av Ebenfalk2

Vi som er fotballintereserte og som går på kamp føler oss mer og mer som ett publikum fremfor å være supporter. Rammene rundt kampen er jo en blanding mellom sirkus arnardo og svinesund anno 1985.

Korpsmusikk og gamle tanter, blandet med junkfood og utsalgsboder. Reklame og storskjerms satsninger ut av en verden. Ha fokuset på det vi skal se på!! FOTBALL. Gi publikum muligheten til å lage rammen om kampen, slutt og lanser markedsdrit og tannbørster. Man kan vel tenke seg til om visst 100 FFK supportere har 200 kr, og 80 går på tannbørste og potetgull, da har man bare 120 kr igjen, mens kampbilleten koster 170 kr, gjør regnestykket selv!! Gi oss fotball og ikke reklame. Ett sterkt merkenavn bygges opp av tradisjoner og av stolthet pluss lokal spillersatsning, ikke av patetisk markedsføring alla Europris og luftslott.

Paradoksalt nok var det mer trøkk og morro på gamle stadion en det det ser ut til at det blir i år, om nå ikke FFK begynner og skjerpe seg litt. Og jeg er hardbarka FFK supporter i 26 år!!

Kunne ikke vært mer enig. Gi oss fotball; ikke brød og sirkus, og opium til folket...

---------------------------

RHE Ultrasmentalitet - http://www.rodhvitelite.com


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f