Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Magnum

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 aug 06
Innlegg: 1291

Lagt til: 19 apr 09, 21:08

Opprinnelig postet av Martin_

For å ha enkelte ting klinkende klart: Jeg ønsker ikke at bortesupportere skal føle seg velkomne på Fredrikstad Stadion.

Jeg ønsker at alle bortesupportere (som oppfører seg skikkelig) skal føle seg "velkomne" - i byen og på Stadion - i den grad at de blir tatt høflig og og imøtekommende imot, på samme måte som jeg ønsker at det samme skal være tilfelle med FFK-supportere på bortebane. Så ønsker jeg at bortesupportere som lager leven (enten de på død og liv skal slåss eller kaste flagg i elva) blir behandla på den måten dét krever - på samme måte som jeg ønsker at evt. FFK-supportere som måtte finne på noe lignende på bortebane blir behandla tilsvarende (idioter finnes over alt, også dessverre blant FFK-supportere. Men, det er klart, det er færre av dem her enn f.eks. i Lillestrøm eller på Hamar Wink).

Naturligvis ønsker jeg også at bortesupportere i Fredrikstad skal få en lang og dyster busstur hjem etter å ha sett laget deres tape, men det er et litt annet tema.

Opprinnelig postet av Martin_

Jeg ønsker ikke å høre Stabæk-sangen på Cafe 1903.

Dét er jo derimot på trynet! WTF??? Det eneste stedet det ville enda mer malplassert, er vel på sjølve Stadion.

Forøvrig fastholder jeg fortsatt at "power corrupts". Som sagt, det finnes idioter over alt, og det vil alltid være noen som når de blir satt i en posisjon med makt får en voldsom trang til å utøve denne makta, og da gjerne etter eget forgodtbefinnende. Av en eller annen grunn har det alltid sett ut til at folk med "vakt" på ryggen er overrepresentert her.

Jeg har flere ganger vært i den hyggelige situasjonen at jeg har vært på "riktig" side av vaktholdet ved diverse musikkarrangementer og dermed kunnet slenge dritt til dem uten å frykte noen konsekvenser. Det kan anbefales. Wink

---------------------------

Hater hat!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f