Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

HotDream

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 12 apr 09, 16:22

Opprinnelig postet av Lemmy

 Vidar Martinsen kan godt erstatte Piiroja. Martin Elvestad tror jeg kan erstatte Kasey Wehrman. Evertòn og Adiyiah samt Michael Trulsen har jeg troa på på topp. Selvfølgelig må det hentes inn nye spillere også.

Men når FFK har budsjettert med spillersalg håper jeg de selger de eldre spillerne med høy lønn framfor lokale talenter som aldri får vise seg frem. Jeg vil mye heller beholde Martin Elvestad enn Kasey Wehrman.

Spillere generelt vil nok ikke gå ned i lønn, og det forstår jeg. Men jeg syns Runar Berg er et meget godt eksempel til etterfølge. Syns det er store kontraster mellom han og Kasey Wehrman som syter ofte i media.

Everton eier vi ikke så han må kjøpes eller gå. Adiyiah har ikke vist noe, og Trulsen har nok dessverre et stykke fram til standarden

Er enig med deg når det gjelder Kasey vs Martin. Martinsen vs Piroija skal jeg ikke si noe mer om... Gerrbrand forsvinner nok dessverre uten at vi får noe særlig for ham....

Runar Berg er et særdeles spesiellt tilfelle som ikke hører hjemme her. Han ga også 50.000 kroner til B/G i fjor. Det ver det ingen som gjør i andre klubber. Blir for dumt å dra fram Kasey i en sammenligning med Berg når du kunne dratt fram så og si hvilken TL-spiller som helst. Så det er ikke bare store kontraster mellom Kasey og Berg, men store kontraster melloom Berg og de aller aller fleste profesjonelle fotballspillere.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340