Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

HotDream

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 10 apr 09, 13:05

Opprinnelig postet av Lemmy

Man kan godt si at Piiroja vinner mye(alt) av dueller, men for min del holder ikke det når han bare sparker den vekk igjen.

Men jeg satser mye heller på unge talenter med mye lavere lønn.. Nå sier jeg ikke at alle spillere over 25 eller noe bør selges, langt i fra. Men når FFK nå har klart å hente to(Everton og Wallace), muligens tre(Borges) spillere som presterer godt i Tippeligaen, helt sikkert til mye lavere lønn, kan jeg ikke skjønne hvorfor de ikke skal fortsette med det.

Se på Runar Berg eller Gennaro Gattuso som frivillig går ned i lønn. Slike gutter det vil gamle Norge ha.

Man kan også godt si at Piroija blir vurdert på de fleste spillerbørser i sesong etter sesong til å være en meget habil stopper, men de tar sikkert feil de også slik som den nasjonale kåringen i hjemlandet hans hvert år... Han kan selvfølgelig selges, men da må prisen være riktig, og det er jeg redd for den ikke blir i disse ulvetider.

Hvilke unge talenter mener du? Noen konkrete, eller håper du bare det finnes noen som kan gå rett inn på laget å erstatte spillere som Gerrbrandt, Wehrman, Gardar, Piroja osv... Pris henger nok sammen med kvalitet, og de få unntakene som dukker opp i TL er svært svært sjeldne. Bare se hva som har skjedd i FFK med unge "store talenter" som har blitt hentet inn...

Tror du virkelig at spillere generellt vil gå ned i lønn? At "gamle Norge" vil ha slike gutter stemmer nok muligens, men det er vel langt, langt fra noen tendens i hverken fotballen eller i næringslivet forøvrig. Bare spør foreldrene dine hvor mye de er villig til å gå ned i lønn....

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340