Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

EFF.EFF.KÅ

Juniorspiller
Ble medlem: 16 apr 07
Innlegg: 183

Lagt til: 06 apr 09, 13:05

Enig, det er en veldig dårlig egenskap. Men det har alltid fasinert meg med fotball - hvordan kan det ha seg at en match som varer i 90 min. kun innehar 10-15 min med godt spill mot slutten, når alle er slitne... merkelig

Everton trenger noen å spille med, men siden Tegan brakk nesa må det kanskje bli en annen løsning enn han mot Stabæk. Løsningen med Ramberg funker rett og slett ikke, han blir avkledd som lite kreativ, og rent spillmessig gikk det flere pasninger til blåkledde enn rød/hvite. Gidder ikke forsøke å dekke til at jeg syns han er for dårlig.

Men alt i alt mangler FFK en plan for spillet som lar seg gjennomføre med de spillerne som er på banen under match. Det ser ut som om man mener at ting skal gjennom midten - det blir ikke gjennomført. Enten skyldes det dårlige pasninger, eller at Everton blir alene etter å ha vunnet ballen. Når det kommer til sjanser på kanten, så er det klart at Thomassen sløste litt i går, men mulighetene er som regel bare å slå inn på Everton - noen andre var det sjelden å se i boksen. Tegan fikk noen muligheter, men byttet kom kanskje litt for sent.

SF-spillerne 14 Mane og 15 Sohna var gode - men at de ikke røk ut på gule kort er meg en gåte. Jeg skjønner at man blir hissig for at medspillerne har stukket av med den ene skoen, men det bør ikke gå ut over FFK-spillerne... Wink Forferdelig fyr han 21 Rascic også, glad FFK ikke har sånne typer i stallen.

---------------------------

Plankegjengen - kaffe og MacDonalds, så ordner Guttæne resten


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340