Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 22 mar 09, 22:21
Endret: 22 mar 09, 22:21
Endret av: denialsander

Etter å ha sett kampen på knallbra langside plass, vil jeg oppsummere følgende:

Ramberg klart banens beste. Veldig god i første omgang. Faller litt igjennom i andre, ettersom resten av laget mister trøkket.  Wehrman er en offensiv sinke, igjen, og mister ballen i offensive situasjoner et par ganger som ender i farlige Godset-overganger. Gashi litt tam. Kvisvik god så lenge han orker, både offensivt og defensivt. Bakre firer er det ikke stort å utsette på annet enn de offensive pasningene fra Raio og Martinsen som er under enhver kritikk. De treffer ikke ofte, for å si det forsiktig. Lasse er litt usikker og har et par skikkelig dårlige inngripner på dødball, men en klasseredning på strek i første.

Første omgang synes jeg vi spilte veldig god fotball. Vi holdt bredden på begge sider, Ramberg skapte mye offensivt som hengende spiss/offensiv midtbane, Everton veldig god, men behøver sannsynligvis bare en scoring for å få den selvtilliten han behøver, og vi  har høyt press og jager Godset på defensiven hele tiden. Jeg var veldig positivt overrasket.

Med unntak av noen minutter, der Godset presser oss, har vi full kontroll og vi kunne kanskje ha ledet med et mål til uten at det hadde vært noe som helst urettferdig.

I andre omgang faller vi lenger og lenger ned på banen, og når Kvisvik er tom for krefter blir Ramberg flyttet ut på kant og Kvisvik inn i midten. Det fungerte skikkelig dårlig og Kvisvik ble kanskje byttet ut litt sent.

Grönis gjør iallefall et godt bytte i å sette inn Tegan, som gjør et "toppscorermål", men ikke spesielt mye annet...

Når gutta får tilbake litt ork og kanskje får vilt seg litt med en god følelse av sesongåpning, samtidig som vi får tilbake noen av våre mange skadde spillere, synes jeg virkelig dette kan bli en god sesong - jeg ble iallefall positivt overrasket over dagens førsteomgang og alt i alt vinner vi fullt fortjent.

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340