Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

kjell

A-lagspiller
Ble medlem: 28 jun 03
Innlegg: 516

Lagt til: 22 mar 09, 22:20

Er enig i mye av det Holters skriver som trådstarter. Synes derimot Thomassen skuffer litt i dag. Trodde han skulle fortsette der han slapp i fjor, men virker litt nervøs til tider. Så det også oppe i Bodø, misset på de enkleste ting. Tipper han kommer sterkere tilbake alt neste kamp, hvis han får starte? Borges er vel klar da?

 

Savner også noen forsøk framover fra Shabani. Virker litt som han kommer på løp på siden sin fordi han har fått beskjed om å komme rundt på kanten. Wallace på venstresiden derimot legger ned ballen, og driver automatisk framover for å skape noe. Han har det liksom i seg, på en måte en mer offensiv spiller av natur. Men nå har riktignok ikke Agim spilt så mye back, så jeg kan ikke forlange allverden nå.

 

Vidar gjør det bra som stopper! Ikke noe problem i det hele tatt og kaste inn han. Men å sende Piiroja til benken tviler jeg på han gjør.

 

Everton er jo et helt angrep alene. Tar imot ballen på kassa, og vender opp. Eller drar av en mann eller to. Holder også bra på kula.  Synes aboslutt han er spennende. Blir dessverre litt ensom der oppe til tider. Tror han kan fungere flott med en skadefri Garder på sikt. Tipper han ble byttet ut siden han var sliten? Jaget jo som f... i 60 minutter. Løp og løp.

---------------------------

Ære være plankebyen!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340