Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 22 mar 09, 20:58

Hehe, nå er tydeligvis Tegström helt igjen? Jeg for min del syns han er god i sånne situasjoner, med ballen i sekstenmeteren, fordi han har en bra teknikk og et godt skudd. Likevel syns jeg han er for dårlig ellers.. Vil heller se Adiyiah!

Det har også litt å gjøre med at jeg savner en bakromsspiss. Evertòn er en fantastisk god spiller(han kan bli sykt god, folkens!), men han er ingen bakromsspiss. Det blir litt forutsigbart når vi spiller såpass mye opp på feilvendt spiss som vi gjør.

Ellers er jeg ikke helt overbevist over hva FFK leverer, spesielt ikke i førsteomgang. Syns det fortsatt mangler en del, men tror det går på akkurat det med en bakromsspiss faktisk.

Ellers syns jeg vi er defensivt gode. Det kollektive presset vi setter inn tidlig gjør at vi gang på gang vinner ballen høyt i banen og får meget gunstige brudd.

Syns alle fem på midten pluss Evertòn skal ha ros for dette. Thomassen syns jeg spilte en god defensiv kamp, samme med Kasey. Ramberg og Gashi var friske. Kvisvik var bra, spesielt defensivt.

Helt OK kamp av FFK, 1.omgang var bra. Blir godt med en pause nå for å få terpet.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340