Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 19 mar 09, 21:46

Opprinnelig postet av Simone
Så akkurat programmet, og det eneste man kan si er vel at fredrikstadsupportere ikke bryr seg så mye om pengene det koster. Respekt.

De bør ikke pushe den grensen noe lengre nå. Jeg tror vi begynner å nå et metningspunkt. Og hvis folk først begynner å miste interessen, så får de flere med seg. Bikker prisene over bristepunktet, så vil vi nok oppleve en publikumssvikt. Og når de først har mistet trofaste tilskuere, så tror jeg de skal slite med å få de tilbake.

Tippeligaen er ikke lengre nytt for fredrikstadfolk, dette er sjette sesongen vi er der oppe. Sportslig suksess er heller ikke helt nytt etter sølvet i år. Med mer bråk, høyere priser, de samme prestasjonene og enda flere spillere man ikke kan uttale navnet på, så tror jeg faktisk at både FFK og andre klubber vil få sin blåmandag om ikke altfor lenge. Boblen er i ferd med å sprekke. Folk finner seg i det meste inntil et bestemt punkt, etter dette er de så lei at de ikke kommer tilbake igjen.

FFK bør allerede nå begynne å tenke på hvordan de skal holde på tilskuerne sine i årene fremover, ikke surfe på bølgen og ta de 11 000 som møter opp på stadion annenhver søndag forgitt og fortsette å strekke strikken lengre og lengre for hver sesong.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f