Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Rudi

Bedriftsspiller
Ble medlem: 04 jun 04
Innlegg: 1

Lagt til: 04 jun 04, 14:31
Opprinnelig postet av FICF

casuals:
Det er også riktig at Brann har en relativt stor gruppe med såkalte casuals. disse vil helt sikkert lete etter oss, men de har jo som policy og ikke ta såkalt scarfers så tror ikke det blir noe problem. Men hadde uansett ikke stått utenfor Fotballpuben (fottikken på fokemunne) og ropt ut Fredrikstad-rop. Da kan det fort smelle.


Når det gjelder denne FICF sitt forsøk på å advare eller skremme noen, vil jeg si det er noe overdrevent. Selvsagt finnes det mennesker som er mer opptatt av utenomsportslige aktiviteter, men redd for å gå på Fotballpuben tror jeg ikke dere skal være. Brann-supporterne har et noe turbulent forhold til RævBK, Viking og VIF, men ellers setter vi pris på et godt fotballpublikum. Og Fredrikstad er et lag som trekker mye folk og setter farge på tilværelsen i tippeligaen, noe vi også liker. Derfor skal dere være hjertelig velkommen til Bergen og Fotballpuben :cool:

Forøvrig når det gjelder busser til Brann-stadion er det alle fra nr 20-24, hvilke går fra Olav Kyrres gate (parallell til Torgallmenningen) hvert 10 minutter eller noe slikt!

---------------------------

- Rudi


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340