Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Magnum

Landslagsspiller

Ble medlem: 31 aug 06
Innlegg: 1291

Lagt til: 13 mar 09, 08:59

Opprinnelig postet av Erikk

Senere kommer det fram at Grønnhagen ikke har gjort en god jobb med de ynste spillerne, noen her inne på forummet skriver at han heller ikke er populær blandt spilleren på A-laget og Karlsen konfrontere han med dette og blir til slutt sjøvet ut av klubben.

Det er også andre vinklinger: Karlsen var sosialt handikappa, umulig å samarbeide med, det var "my way or the highway" osv. Gjeldnes er ubrukelig, og det er nærmest garantert at han blir kasta på generalforsamlinga (han ble enstemmig gjenvalgt, vel?) osv. osv. Grönhagen har mistillit blant juniorspillerne; senere er det én eller to eks-juniorspillere; Grönhagen har full tillit i A-lagsgruppa; senere er det stor mistillit til ham; Grönhagen kommer full på trening; nei, det er spillere som har kommet fulle på trening... osv. osv. osv.!

Én ting er personkonflikter, en annen ting er når det er klin umulig å finne noe som ligner på fakta. Den ene sier det andre, den andre sier det ene, det blir tydeligvis ikke styring på noe som helst, og det virker som om det er mye vikarierende motiver ute og går. Noen kommentatorer har innsidekilder/-lekkasjer, og skriver reflekterte betraktninger (aka synsing) om situasjonen. Andre har sett nøyaktig samme innsidemateriale og kommer fram til stikk motsatte konklusjoner.

(Jeg gidder ikke å referere noen eksempler på påstander/rykter/konklusjoner engang. De spriker i alle mulige retninger, så take a pick).

Da blir det såpeopera. Det er noen som syns det er grådig artig. Men det er gudhjelpemeg mange år sida jeg slutta å se på Dynastiet og Falcon Crest (and I never looked back)!

Det eneste som kan redde situasjonen, er litt god fotball. Det er det jeg er her for. Og jeg skal gi det en sjanse. Men neste år skal jeg hoppe over hele Silly Season. Jeg skal se på skiskyting og curling, lese om utenrikspolitikk og musikk, kanskje holde et halvt øye på engelsk serie, men jeg skal jaggu ligge unna alt som har med norsk "fotball" å gjøre - og spesielt FFK. For den vinteren her er jaggu den kjipeste jeg kan huske. Frown

(Sånn, så gadd jeg å skrive litt mer om driten allikevel).

---------------------------

Hater hat!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340