Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

A9$h

Landslagsspiller

Ble medlem: 22 feb 04
Innlegg: 1845

Lagt til: 09 mar 09, 21:41
Endret: 09 mar 09, 22:56
Endret av: Holters

Lager en tråd, er så mye rart som har skjedd i FFK i de siste årene, og tydligvis er det mer i vente. Her er det bare å få ut som tråden sier frustrasjonen, spørsmålene etc. En sesong for Fredrikstad er ikke en sesong uten bråk, uro og intern maktkamp.

Jeg for min del er frustrert over å ikke fatte en millimeter av hvordan man klarer å gå fra seriesølv og der alt virker bra til det man har nå. Jeg frykter det er så utrolig mye som ikke har kommet ut i media ennå som faktisk er problem i FFK. Jeg håper for all del ikke at dette vil ødelegge for de sportslige prestasjonene i år, men desverre frykter jeg dette.

Har Grønhagen mista grepet etter turbulensen med Karlsen, har Grønhagen tillitt i spillergruppe eller er det mye surmuling ute å går? Halve laget står vel uten kontrakt etter dette året og to av spillerne har flydd i tottene på hverandre.

Stemmer ryktet med at Grønhagen har møtt opp full på en trening? Ikke vet jeg, men OM noen vet noe som helst er det bare å spytte ut.

Hvor i alle dager er Fredrikstad Blad når alt dette pågår? Så vidt jeg vet har ikke de nevnt et ord ang interne bråket etter Karlsen slutta, det er noe som ikke stemmer i det hele tatt over det hele egentlig. Burde sittet her og gleda meg til seriestart, noen dager før den begynner har jeg ikke følelsen av glede etter det i det hele tatt, all negativiteten som har skjedd har tatt bort mye av den.

---------------------------

Drillo svarte følgende på et spørsmål om det var noe magisk ved ham.

- Nei, dette er ikke noe magi. Det har med avstander, vinkler,løpskapasitet,førsteforsvarsjobbing og overganger å gjøre, og ikke med magi.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f