Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10063

Lagt til: 20 feb 09, 20:35
Endret: 20 feb 09, 20:38
Endret av: Holters

Opprinnelig postet av HotDream
Jøss Holters, jeg trodde virkelig du hadde evnen til å se litt mer nyansert på ting. Det er da ikke snakk om enten eller. Alle lag trenger rutine blandet med ungdommelig pågangsmot, og vi henter da ikke mange "gamle" spillere...

Les igjen.

Det jeg sier er jo at man ikke skulle sparke alle gamlinger på dør, men en foryngelsesprosess av stallen blir fremtvunget av at så mange bare har kontrakter ut 2009. Når man på toppen av det hele må senke lønnsnivået, så er ikke de eldre, etablerte ringrevene de mest villige til å gjøre dette. Da må man se seg om etter alternativer når de representerer høye lønnskostnader og ingen fremtidig inntekt i form av videresalg.

Er det så vanskelig å forstå?

Jeg har aldri sagt at vi skal spille med bare talenter fra Fredrikstad eller ungfoler fra U-land, men det er faktisk mulig å satse kraftig på nasjonale ungdommer og først og fremst handle inn spillere utenfra med videresalgspotensial.

Det er mitt poeng.

Noen av de eldre vil bli med videre, men vi kan ikke forvente at samtlige blir med videre. Da må vi være føre var og allerede nå kartlegge alternativer fremfor å kaste fete lønninnger etter dem i et desperat forsøk på å få dem til å bli. Det blir kortsiktig.

FFK - om klubben halker seg gjennom 2009, noe jeg regner med at den gjør - vil ha en del mer valgfrihet etter denne sesongen og bør planlegg godt hvordan de ønsker å bruke midlene man har til rådighet

PS! FFK er gode på ungdomsatsning. Den er rett og slett forferdelig dårlig. Det er et faktum. Byprosjektet er i utgangspunktet en god idé, men det fungerer dårlig per dags dato. FFK er ikke engang attraktive nok for de beste talentene i Østfold, som heller velger Sarpsborg eller Moss. Det er grunnen til at våre "unge" er så dårlige. Satsningen er for dårlig.

Faktisk er jeg - for en gang skyld - enig med kanogvetalt angående hans evinnelige kritikk mot hovedtreneres kortsiktige resultatjag på dette området. Hvorfor skal man ha godt betalte, aldrende trettiåringer sittende på benken når disse plassene kunne gått til talentfulle unggutter (lokale eller utenlandske) i stedet?

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340