Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

bateman

Landslagsspiller

Ble medlem: 01 sep 04
Innlegg: 2656

Lagt til: 07 feb 09, 21:05

hvorfor i all verden skulle vi svi av millioner på en gammel spiller på hell når vi uansett har gardar som er langt bedre i mine øyne. sundgot benyttes til å dunke/sleive inn mål på dødball. gardar har i tillegg meget bra teknikk, spilleforsåelse, bra møtende spiss, god skuddfot(sundgot ramler som regel ballen inn i nota).

vi trenger hving, ikke spiss!! var jo det samme maset før everton kom, ALLTID mas etter spissen som skal BØTTE inn mål, hvor mange er det av de egentlig? har man garantier for at én spiller skal gjøre over 20mål? og er det strengt tatt nødvendig å ha en spiller på 20mål for å oppnå suksess? flere lag oppnår stor suksess når flere spillere bidrar. i ffk har vi gashi, barsom, kvisvik og snart borges som kan bidra fra midtbanen. wallace og kasey bidrar fra faste situasjoner, mens everton, gardar, tegan og kanskje adiyiah samtlige vil score noen mål kommende sesong.

vi har allerede gardar, everton og tegan som har vist seg å prestere bra i TL(fremdeles troa på tegan som den naturlige målgjører ved siden av gardar). samt U-21 afrikamester adiyiah i bakhånd! la oss heller ikke glemme lokaltalentet trulsen som foreløpig ikke har fått ut potensialet. vi er godt forspent over hele banen med borges på midtbanen. hback snakker flere om men vi har det vitterlig ophaug og pac, legger pac opp etter inneværende sesong bør en yngre hback hentes inn.

---------------------------

Fredrikstad tar medalje i TL 2008


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340