Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Patrioten

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 03
Innlegg: 9586

Lagt til: 04 feb 09, 18:13

Før kampen: Fredrikstad - Rosenborg

I tapet mot Lyn ble det mange bytter og RBK mønstret et noe reservepreget lag. Mot Fredrikstad i morgen toppes derimot laget og startelleveren blir tilnærmet identisk som i første kamp mot Krylia.

- Ja, slik det ser ut nå, så er det et toppet lag, sier Erik Hamren til Adressa.

Med unntak av Michael Jamtfall, som blir erstattet av Marek Sapara, stiller Rosenborg med identisk lag som mot Krylia Sovetov i den første kampen. Det betyr at Trond Olsen er vraket fra startoppstillingen.

- Han kommer helt sikkert til å spille i morgen, men han trenger mer tid til å tilpasse seg klubben og laget, begrunner Hamrén.

Av utilgjengelige spillere er det nå Kris Stadsgaard og Steffen Iversen som er lengst unna kamptrening. Kneet til Stadsgaard tålte ikke 45. minutter mot Lyn, og derfor må han ta det rolig de neste ukene. Videre er både Alexander Lund Hansen og Juska Savolainen snart fullt restituerte etter henholdsvis skulder og bekken-plager.

Ettersom Espen Johnsen måtte gi seg før spillsekvensen med et betent kne, og Lund Hansen ikke deltok på den siste delen av økta, kan reservekeeper-alternativet bli Jørn Jamtfall i morgendagens oppgjør mot Fredrikstad.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f