Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

HotDream

Landslagsspiller
Ble medlem: 18 apr 06
Innlegg: 2492

Lagt til: 30 jan 09, 21:54

Opprinnelig postet av denialsander

Med tanke på CV'en til TKK synes jeg det er hevet over enhver tvil at han har noe å fare med i en sportsdirektør-stol. Hvor mange andre (minst like) kvalifiserte sportssjefer finner du i Norge eller med norsk pass - og som for en passelig edruelig sum vil jobbe for FFK?

 

Og hvor på CV'en til TKK står det at han har erfaring som sportsdirektør? (Å ja, han har to måneder..)  Som personalansvarlig leder i en organisasjon? Svar: Ingen steder.

For å svare på spørsmålet ditt: Det vet vi ikke i og med at vi ikke har peiling på hvor god eller dårlig sportsdirektør TKK er.

At mannen har store og gode ideer om hvordan ting bør være er det vel ikke tvil om, men klarer han ikke å "selge" dette til sin arbeidsgiver og det sportslige apparatet som allerede er i klubben, ja så er han jo ikke sportsdirektør lenger. Da kan han fortsette å skrive blogg på TV2.no som om det eneste riktige er hans syn på saker og ting.

Mannen eier ikke ydmykhet. Hadde han hatt det og nærmet seg oppgavene sine i FFK med litt forsiktighet og litt respekt for andre innvolvertes meninger, ja da hadde kanskje TKK fortsatt vært hos oss...?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340