Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 30 jan 09, 19:20

Jeg syns vel hele innlegget vitner litt om at Karlsen er en ganske arrogant fyr. Det er inntrykket jeg alltid har hatt, og det jeg sitter igjen med nå også. Om han er dyktig eller ikke spiller ingen rolle så lenge han ikke kan samarbeide med andre mennesker rundt seg. Nå påstår jeg ikke at det er faktum, men det er en tanke. Det kan jo virke litt sånn. Per Morten Haugen har kanskje langt mindre kompetanse enn Karlsen på de fleste områder, men det virket som om han og Grönhagen hadde en bra kjemi.

Da kan man spørre seg: hva er viktigst? Jeg mener helt klart at det er en uutholdelig situasjon dersom det er store uenigheter mellom to eller flere mennesker i feks. en fotballklubb, noe vi fikk et eksempel på i denne saken.

Så jeg trekker ikke Karlsens kompetanse i tvil, den tror jeg er mer enn god nok. Det samme gjelder også med Grönhagen. Og jeg syns begge to har elementer i sine visjoner som er gode. Tor Kristian Karlsen er god på å få frem egne talenter og importere inn fra andre land. Han har mye erfaring med forhandlinger og er god med økonomi i tillegg. Grönhagen har en bra fotballfilosofi, er klok i sine medieuttalelser og det virker som om han klarer å utrette mye i en relativt tynn spillerstall.

Hvis de to hadde sittet godt til hverandre tror jeg det ville vært en kjempebra mix for klubben!

---------------------------

Pondus beskriver kvinner på en elegant måte:

"Menn og kvinner er skrudd sammen på helt forskjellig måte! Det blir som en trehulsykkel mot en romferge. En enkel og grei konstruksjon mot et absurd komplisert maskineri, som titt og ofte eksploderer!"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340