Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lars Thoresen

A-lagspiller
Ble medlem: 11 jun 03
Innlegg: 419

Lagt til: 27 jan 09, 10:00

Kan ikke akkurat si at nivået på designet har bedret seg voldsomt siden jeg sjøl holdt på som kombinert leder, nettredaktør, blekkeredaktør, medlemsansvarlig og altmuligmann. 80.000 kroner høres grusomt mye ut! I gamle dager betalte vi en mindre sum og fikk resten som sponsormidler. Da kostet  nok nettsidene rundt en tredjedel av det dagens nettsider kostet PH ifjor. Husker ikke summene, men tror nok PH betalte cirka 10.000 og fikk resten som sponsing. Det må sies å være greit nok når ingen hadde kapasitet til å mekke sider.

Som dengang, er imidlertid problemet at ingen skriver nevneverdig på ph.no, i hvert fall ikke utover rent praktisk info. Det er på tide at alle innser at ph.no ikke kommer til å bli noe mer enn en ren infoside for det som skjer i Plankehaugen i all overskuelig framtid. Man burde heller betalt FFKsupporter.net noen tusenlapper i året for å mekke en enkel og grei offisiell side for Plankehaugen. Info om turer, møter og andre arrangementer samt litt om 1903 burde dekke det meste av nyhetsformidlingsbehovet til Plankehaugen. En meny med kontaktpersoner, 1903, litt historikk om Plankehaugen o.l.. Grei plass til å fronte sponsorer, siste fem nyheter på ffksupporter.net og fredrikstadfk.no. Bildegalleriet kan være felles for ffksupporter.net og plankehaugen.no.

Sikkert noe jeg har glemt nå, men denne løsningen ville gitt ffksupporter.net noen kjærkomne kroner i kassa (10.000-20.000 har PH fint råd med), Plankehaugen hadde fått en bekymring mindre og en eller annen luring i et datafirma går velfortjent glipp av noen usedvanlig lettjente kroner.

---------------------------

Lars Thoresen, stolt aristokrat


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f