Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Costanza

Landslagsspiller

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 6579

Lagt til: 15 jun 03, 19:42
Hva skjer?
Jo, vi taper for et godt fotballag på dette nivået, og det fortjent. Sandefjord kjempet om opprykk i fjor, og vil antagelig rykke opp i år. Vi er nykommere og har fortsatt mye å lære i de prekære fasene av kampene på dette nivået. For mange personlige feil osv.

Men hvorfor taper?
FFK var best de 15 første minuttene, men SF tar sakte men sikkert over og scorer på sine muligheter. Etter at de får 2-0 får de også kampen inn på sine premisser og resten av kampen styrer de greit. De besitter rett og slett et meget godt mannskap, og til tross for at flere nøkkelspillere var ute fikk de god flyt i laget. FFK ble også mer og mer krampeaktive etter hvert og var vel aldri noen stor trussel. Var lite plan over det offensive spillet, samtidig som vi måtte gjøre endringer defensivt - noe som var uheldig.

Noe som også var avgjørende var at FFKs nøkkelspillere var under pari. Midtbaneduellen mellom Roger Risholt og Jørgen Jalland ble vunnet av sistnevnte. Risholt var ofte sløv i det defensive arbeidet, tapte flere dueller enn vanlig, virket ikke like tent og gjorde også flere feilpasninger. Altså, Risholt var ikke direkte dårlig - men han klarte aldri å prege midtbanen heller og gjorde for mange feil. En annen viktig spiller for oss, Ringberg, var også under pari og ble relativt enkelt tatt bort av kampen av SFs gode stoppere.

En annen ting; FFK spiller altfor naivt med for mye fokus på kombinasjoner og finspill sentralt i det offensive. Dette er basert på små marginer og blir fort inneffektivt. Mot så gode lag som SF må man rett og slett være mer kynisk i sin spillestil.

Mål preger kamper og SF tok tidlig ledelsen 2-0. Da ble det vanskelig for FFK, og SF vinner til slutt fortjent. Vi kommer sterkere tilbake mot Hønefoss!!

---------------------------

"Har du en fotball så har du alt!" - Ivar Hoff


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340