Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

scheien

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 nov 06
Innlegg: 1123

Lagt til: 23 jan 09, 23:35

har vært på sidelinjen helt frem til jeg fikk bestemt meg om styret har gjort riktig ved å satse på grønhagen fremfor karlsen.

etter tv2 sporten idag så vil jeg si at klubben har handlet riktig. jeg vil ikke ha et lag bestående av bare unggutter fra alle verdens kanter, som vi skal selge etter 1-2 år.

men hadde karlsen vært litt mer realistisk. så kunne vi kanskje kvitta oss med 3-4 spillere. å fått inn noen nye som han hadde funnet for oss. så hadde det vært greit for meg. men jeg vil ikke bytte bort 7-8 spillere som det er snakk om. jeg vil ha et forhold til spillerene på laget i mitt hjerte. ikke ha 6-7 utskiftinger hvert eneste år.

for meg så virker det som om karlsen bare tenker penger. å ikke på selve laget. skjønner godt at grønhagen satte ned foten for dette.

jeg trur ikke grønhagen er så dårlig likt av spillere å styret som noen her skal ha det til. da trur jeg ikke de hadde gått inn i nye forhandlinger med han om en ny kontrakt.

men hvis det har seg sånn at han er så dårlig likt som folk sier. så synes jeg det er merkelig at de satser videre på han. greit at han fikk bra resultater ifjor, men et lag må stå sammen. nytter ikke hvis både styret å spillere ikke liker treneren.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340