Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ecupeventyrsnart

A-lagspiller
Ble medlem: 15 jul 05
Innlegg: 263

Lagt til: 22 jan 09, 17:10
Endret: 22 jan 09, 17:14
Endret av: Holters

Opprinnelig postet av kanogvetalt

Opprinnelig postet av FFK1903

Klubbens langsiktige mål er også å være blant de topp fire klubbene i landet. Dette har Grönhagen nådd på rekordtid. Det spørs om det målet er like enkelt å oppnå ved å gjøre FFK til en farmerklubb a la Lyn. Det kommer selvsagt an på mengden unge talenter som skal gjennomluftets i klubben, men kontinuiteten blir mer og mer fraværende jo flere som strømmer inn.

 Det handler nok også om å stimulere klubbens egne talenter. Kansje først og fremst det.

Greitt nok at man skal det, men det er ikke Grønis sitt ansvar å trene juniorlaget og byprosjektet. Det er der talentene må komme fra, og så forbaska mange store-talenter har vi vel strengt tatt ikke i FFK juniorene pr i dag?? Synes de som har fått prøve seg, med unntak av Thommasen som er fra Sarpsborg  og ikke egenprodusert, så har ingen av de levert når det har fått mulighet på A-laget.

Og mitt spørsmål er også... skal vi bli en middelhavsfarer ala LYN, hvor alle skryter av talentene de produserer, hvilket de jo ikke er den fulle sannhet, men siden de har fotball-gymnas så får de talenter fra andre klubber.

For de er jo den evige 4-5 er i Norge. Eller vil vi vinne noe og da finne oss i at noen halv-gode lokale talenter føler seg tilsidesatt. Mener Thomassen, Tarik og Staw er beviset for at hvis du er god nok, får du spilletid hos Grønis.

At Grønis kanskje er tøff og ikke er fintfølende nok for noen...well so be it...han leverer resultater og det er det vi vil ha. Å si noe annet er å lyve. Det finnes veldig få ledere som er likt av alle i arbeidslivet, skal man få resultater så må man tørre å såre noen mennesker, for alle kan ikke like alle, og noen er jo også da strengt tatt veldig nærtagende.

Det er ingen i arbeidslivet som blir forfremmet til sjef fordi han er ung og talentfull, man blir forfremmet fordi man er god, og til det beste for bedriften. Hvorfor skal da en junior få spilletid uten å være god nok?

MEN at FFK må satse mer på talentutvikling er jo helt klart, men da må penger på bordet og man må ansette heltidansatte trenere med faglig tyngde på linje med A-lagstrenere i 1. og 2 divisjon

I dag er det jo trenerene til mange av våre store unge talenter trent av faren til en annen på laget i stor grad, og han ble ofte valgt fordi ingen andre gadd/hadde tid.. Det er jo helt bananas egentlig.

Det er jo når de er unge de kan formes utvikles i større grad enn i 18-20 års alderen. Der har vi mye å lære av store klubber i england og Tyskland. Men igjen, det er jo også ett spørsmål om prioritering. Og vi i Fredrikstad er jo ikke akkurat langsiktige i være krav til resultater;)

Uansett akkurat DET kan jo ikke være Grønis sitt ansvar å gjøre, hans ansvar er å trene og forsterke A-laget så bra som mulig i den perioden han har kontrakt. Og å oppnå best mulig resultat med de ressurser han klarer å kjempe seg til.

At eventuelt Styret i klubben gir, etter noen av deres mening for mye ressurser i forhold til juniorlaget osv.. Vel det er styrets feil, ikke Grønhagen sin. Han gjør ett min menig bare jobben sin, nemlig å føre FFK opp blant de beste mens han er i klubben. Hvilket han har klart, kun ett lag var bedre enn FFK i fjor!  Det hadde aldri skjedd med "han likandes karen" Knut T. Eggen. Til det hadde han for snill.

Peace out;)

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f