Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

ecupeventyrsnart

A-lagspiller
Ble medlem: 15 jul 05
Innlegg: 263

Lagt til: 22 jan 09, 16:45

Opprinnelig postet av Gardarson

Styret og ledelsen i FFK er en eneste stor vits! Men at De lar Karlsen trekke seg er en enda større vits!

Nå hadde vi en fantastisk ressurs til sportsdirektør, men så klarer de å slippe ham. Grønis kan uansett forsvinne allerede i år, hva sitter vi igjen med da?

At Karlsen hadde større ambisjoner en Grøins burde blitt hyllet! Dette er nært katastrofalt for FFK.

At Kalrsen fortsetter i FFK som speider har jeg ingen tru på da det virker som om Grønis skal ha alt ansvaret for spillerkjøp selv. Det virker jo som at Borges er en stor del av konflikten her.. Hvor sær kan Grønis være som vil se spilleren selv? Hadde han dratt over for å sett en kamp eller to hvor han hadde spilt dårlig skulle han ikke stolt på Karlsen som har fulgt spilleren i mange år? Håpløst og utrolige "jeg er sjefen og ingen bestemmer utenom meg" takter...Yell

Ok, mulig han Karlsen er en ressurs? men vet vi hvor stor ressurs?

Har vi sett noe til den ene spilleren han har signert? Han har jo ikke levert så mange spillere til Norge, og vi har en ganske annen måte å spille fotball på enn f eks Tyskerne.

Har vi så mange vitnesbyrd på at han er sååååå utrolig god? Grønis har bevist, det har Karlsen i liten grad gjort. At han i sin tid mener selv  å ha oppdaget Ballack, er vel ikke så stort. De fleste som så Ballack i ung alder så jo at han var ett stoort talent, og han er jo ikke akkurat fra en bortgjemt landsby i huttaheiti.

Men det som er sikkert er at han fremstår som utrolig arrogant og blærete i intervjuer og tv opptredner. Han har tom ett arrogant oppsyn. Mulig jeg tar feil og at han er en fantastisk personlighet, men tviler på det.

Uansett, hvis det stemmer at han mener det han mener om Grønis (altså det som er "sitert" i VG) så er han utrolig uproffesjonell som prater om dette til folk det ikke går ann å stole på, slik at denne informasjonen lekker til pressen. For prater han om bedrifts-hemmeligheter som dette til useriøse personer, så prater han om spilleroverganger som er på trappene også. Og når det går til pressen går prisene opp og vi mister muligheter. Til sammenligning har vi ikke hørt Grønis sine meninger om Karlsen, selv om han sikkert har sine.

Og det er tydligvis Karlsen som ikke kan fortsette samarbeidet pga han ikke vil være med på opplegget resten av sportslig ledelse og styret har bestemt og da tar han konsekvens av det, voksent nok. Selv om jeg mener det er utrolig arrogant å ha holdingen "my way or the highway"

Men det ville vært å spille hazard og la en mann komme inn og snu opp ned på alt, han har tross alt ingen leder-erfaring, og da blir det feil at han skal bestemme alt i en så stor bedrift som FFK.

For å avslutte skal jeg sitere ett gammelt ordtak: "man vet hva man her (Grønis) men man vet ikke hva man får (Karlsen) synes ikke da valget er så vanskelig.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f