Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

teflon

Juniorspiller

Ble medlem: 11 sep 07
Innlegg: 119

Lagt til: 22 jan 09, 16:19

Opprinnelig postet av Vitagen

Dette er en horibel avgjørelse som jeg OVERHODET ikke støtter. Om noen skulle gått, måtte det vært Grönhagen. Jeg blir rett og slett utrolig oppgitt over elendig styring av klubben. Celso er ENE OG ALENE Karlsens fortjeneste, og så kommer denne Grönhagen og presser han ut av klubben. Etter hva jeg har hørt om Grönhagen tidligere, og hva jeg leser en anonym juniorspiller har skrevet, blir jeg mer og mer overbevist om hvor dårlig styrt denne klubben er. Her har ting gått alt for fort i svingene.

 

Småskummelt å basere meningene sine på en spiller vi ikke _VET_ kommer til å fungere i FFK, og anonyme innlegg i et forum drevet av sladderavisen VG.

Videre føler jeg at Karlsens måte å drive en klubb ligner mest på Lyn. De er et midt på treet lag som aldri kommer seg noe lengre opp ettersom de nesten utelukkende bruker unge urutinerte salgsobjekter. Jeg for min del vil heller ha et resultatorientert FFK der tabellplassering er viktigere enn talentutvikling og inntekter fra unge salgsobjekter. Utrykket "farmerlag" er nok til gi meg gåsehud på ryggen. USJ.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f