Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 22 jan 09, 12:54

Opprinnelig postet av kanogvetalt
Ja, jeg tror Karlsen har klubben i ryggen, og at Grönhagen står alene mot klubb/arbeidsgiver.

Klubbens langsiktige mål er også å være blant de topp fire klubbene i landet. Dette har Grönhagen nådd på rekordtid. Det spørs om det målet er like enkelt å oppnå ved å gjøre FFK til en farmerklubb a la Lyn. Det kommer selvsagt an på mengden unge talenter som skal gjennomluftets i klubben, men kontinuiteten blir mer og mer fraværende jo flere som strømmer inn.

At vi med hell kunne ha fått inn en til to spillere jevnlig som ble videresolgt kunne ha vært noe, men slik jeg ser for meg TKKs visjoner, så blir det flere spillere enn som så. Da tror jeg også mye av grunnlaget for å bli en toppklubb forsvinner akkurat der.

Jeg tror Grönhagen yter større respekt i klubbledelsen enn TKK korte karriere der, imponerende CV eller ei. Han har tatt FFK videre fra blindgaten Eggen førte oss inn i. Skal man risikere de resultatene opp mot en wonderboy med visjoner? Økonomien spiller selvsagt en rolle inn i dette. Karlsens ideer kan føre til at vi tjener penger igjen, gode penger. På en annen side, hva skal man med mye penger hvis resultatene uansett ikke kommer? Hva har egentlig Lyn fått ut av sitt farmerlagopplegg? Selv et rekordsalg av Mikel har ikke løftet klubben noe nevneverdig sportslig.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340