Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 15 jan 09, 17:42

Da går jeg inn i min 11. sesong med FFK og er nå endelig regjerende seriemester, og cupmester! Dro frem en gammel favoritt av en taktikk jeg brukte på CM og tuklet litt med den, og nå ser det ut som laget blomstret veldig!

Som alle andre årganger, så begynner Tippeligaen realistisk. Litt ute i spillet så begynner ting å skli veldig ut. Sandefjord har kjøpt en spiller for nesten 60 millioner. Enga har kjøpt en halvgodt talent fra FFK for 40 millioner, Brann har svidd av 35 millioner på en spiller fra Sandefjord, LSK kjøpte en venstreback fra FFK for 50 millioner. Resten av lagene virker noe mer realistisk.

Akkurat denne sesongen (2018) ser ut til å skille seg lite ut fra vår egen virkelighet anno 2009. Med unntak av Godset (Moss) og Molde (Mjøndalen) så er alle klubbene som skal spille årets Tippeliga også representert i 2018 på FM. Før så forsvant jo nesten samtlige storlag ned en divisjon, nå virker det mer stabilt.

FFK er nå klubben med størst verdi med 380 millioner, og håper å komme meg til CL og gjøre det bra der.

Heerenveen er for øvrig en artig klubb. Med Trond Sollied som trener har de 22 spillere i A-troppen. Hele ni av dem er nordmenn (ingen av dem som er der nå). I tillegg til en svenske og en danske. Og ikke nok med det, i fjor solgte de hele fire nordmenn!

Danskene må også ha gjort noe med FM. Det kommer en armé av gode talenter derfra! Selv har jeg seks danske spillere i stallen som alle ser svært lovende ut og flere har spilt fast i flere år allerede. Skulle søke etter gode assistenter og trenere, og det var nesten bare dansker i de store klubbene.

Har kun to nordmenn fast på laget, spissene. Fransk keeper, midtstoppertrioen er dansk, svensk og colombiansk. To danske vingbacker, en brasiliansk midtbanespiller, samt en rotasjonsmakker som kan være både dansk, svensk eller argentisk. Den offensive biten deles mellom en brasilianer og en spanjol og som sagt, to norske spisser.

 


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340