Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 09 jan 09, 09:24

Opprinnelig postet av Husgutt

Ja, 2 knøttebiler, en Renault som kommer i 2011 og en annen med ukjent dato.  Stort utvalg av konkurransedyktige elbiler med stor rekkevidde,egnet for familier her...

Så du mener at fordi et nytt produkt ikke er perfekt for alle tenkelige formål (Think er en bybil, ikke for pendlere på bøgda med småunger, barnevogner, osv) ved introduksjon så er det like greit å legge det dødt?

Innovasjon, nyskapning og endring av folks handle- og atferdsmønster skjer ikke over natta. Det er en prosess som skjer over tid.

Nå får heller ikke Think "kunstig innsprøytning fra staten", men de har søkt om lån/tilskudd som alle andre bedrifter kan/skal/bør gjøre: De som har en forsvarlig markedsplan, produkt som kan realiseres og/eller idé med potensiale vil kunne få (låne) penger.

Skjønner virkelig ikke problemet. Du viser en holdning som toppsjefen i GM er verdig. GM klarte jo å legge ned og å trekke tilbake (for destrusjon) en elbil de allerede hadde solgt flere tusen av , fordi de "ikke solgte nok".  Snakk om å gå baklengs inn i fremtiden...

Nei til alt som kan være bra for andre fordi det ikke er bra nok for meg.

 

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340