Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

denialsander

Landslagsspiller
Ble medlem: 06 jul 05
Innlegg: 3236

Lagt til: 02 jan 09, 12:53

Opprinnelig postet av Patrioten

Hvilket av de seks gode lagene skal vi komme foran mener du?

Tja... Jeg sa vel omtrent det samme før denne sesongen. Mulig denne sesongen faktisk var litt utenom det normale med så mange av disse laga i dårlig form, men det er lite sannsynlig at disse laga alltid vil være over FFK på tabellen. Jeg vil anta at med riktige forsterkninger og det faktum at vi beholder stammen i laget kan det være rom for FFK å forbli et topp 4 lag de kommende sesongene.

Det er heller ikke på noen måte slik at alle disse laga har ubegrenset med penger. Slik jeg ser det er det vel bare Viking og Rosenborg som har en så solid økonomi at de nærmest kan handle seg et helt nytt lag. Brann, Vålerenga, Stabæk og Lillestrøm synes å være avhengig av å stramme litt inn og både Brann og Vålerenga har vel sagt at de må selge før de kan kjøpe.

Jeg håper at FFK får et par-tre forsterkninger på plass i januar og at vi fortsetter arbeidet med å forynge stallen, ettersom spesielt midtbanen vår har litt eldre spillere (Abbe, Kvisvik, Kasey, Ramberg) og det er ikke bare ungfoler bakover heller (PAC, Ophaug, Raio - og Wallace er vel sannsynligvis vil forsvinne etterhvert).

---------------------------

Pear Pimples for Hairy Fishnuts!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340