Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 13 des 08, 15:50
Endret: 13 des 08, 17:33
Endret av: Holters

Opprinnelig postet av Lemmy
Ja, Moss har vært dyktige. De har han som har trent i Tyskland litt nå, pluss en keeper som heter Kristian Bjerke som er på G-15landslaget som er veldig gode. Også en 15-åring som nettopp har gått dit fra Drøbak/Frogn som heter Sanpreet Singh, stort talent.

Jeg tenkte først og fremst på Martin Holmen (17) og Krister Wemberg (16). Førstnevnte er en spennende ving med stor fart. Sistnevnte skal være en solid midtstopper med haugevis av u-landskamper.

Men ja, det finnes flere andre store talenter i Moss. Stopper Martin Thømt Jensen (18) var jo fjorårets komet, og tiltrakk seg interesse fra blant annet Rosenborg. Stopper Niklas Heia (17) skal jo være jaktet av tre (!) bundesligaklubber, og har trent med U19-laget til HSV. Kristian Bjerke kjenner jeg ikke til, men leser at han er et stort keepertalent, og er tatt ut på G15. Sanpreet Singh kjenner jeg ikke til, men kan erindre navnet fra noe sted. Kan det være FM? ;-) Det er sikkert noen jeg har glemt i farta.

Hvis vi for eksempel sammenligner vårt stoppertalent (Agim Shabani) med andre store stoppertalenter i Norge, så kommer Shabani langt ned på lista. Dessverre.

Det er et varselssignal at FFK faktisk ikke har en eneste spiller på noen U-landslag foruten U21. Staw og Thomassen vil trolig spiller seg inn som faste spillere på U21, men utover det, så har vi vel for tiden ikke en eneste spiller på noen andre landslag?

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f