Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 11 des 08, 01:38
Endret: 11 des 08, 01:40
Endret av: FFK1903

Så var mye av moroa over... Erlend Thorvaldsen har spilt fast på venstrevingen nesten fra starten av. Hele denne sesongen har han nektet å skrive ny kontrakt, han ville til en større klubb. Har sikkert tilbudt han kontrakt 20 ganger i løpet av sesongen, men nei. Helt greit det. Fyren har ambisjoner tydeligvis og det er fotballens hverdag at spillere forsvinner og ikke vil skrive ny kontrakt.

Så er sesongen over, og han takker nei på ny og forlater klubben. Prøver å gi han kontrakt da, men nei. Flere ganger ga jeg han et kontrakstilbud på 2,4 millioner i året og 2,3 i signeringsbonus, men han takker nei. Så går han faen meg til Hamkam gratis med en lønn på 300 000 kroner i året. Hvor faen er logikken der liksom? Hamkam dasset seg til en tolvteplass på tabellen.

Det er så jævla typisk CM/FM. Spillere takker nei til kjempelønn og går til en drittklubb og får mye lavere lønn. Hvorfor i gamperæva klarer de ikke å fikse dette? Nå har Staw, Thorvaldsen og Gashi dratt fra klubben og jeg sitter igjen med null kroner i utbytte av dem. Thorvaldsen er verdt 11 millioner nå.

En annen irriterende ting. Hele sesongen har det vært spekulasjoner om at klubben skal bli kjøpt opp av et eller annet. Derfor har styret fryst overganger til klubben, så jeg får ikke hentet inn spillere. Et helt forbanna år har de holdt på nå. Først er noe på gang, så møter investorene veggen. Så er noe på gang, så møter de veggen. Sånn er noe på gang, så møter de veggen. Så har det vært hele sesongen.

Men selv om jeg ikke får kjøpe spillere, har selvsagt styret gått bak ryggen min og solgt vekk to spillere for meg. Blant annet Everton.

Lurer på den neste ubehagelige overraskelsen som skjer i spillet. Styret mener at Hoseth vil gi et tilskuerboost og kjøper han og at han er fryst fast til førstelaget?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340