Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Holters

Ansvarlig redaktør

Ble medlem: 23 mar 03
Innlegg: 10060

Lagt til: 21 nov 08, 14:07
Endret: 21 nov 08, 14:15
Endret av: Holters

Opprinnelig postet av Snæbbis
Over til FM: 14 på frispark og teknikk for wallace??? Wehrman har 15 på frispark??? Everton med dribling og teknikk på 11? Hva er detta for noen stats da.

Wallace, Dominic, Runar og Örlund ble ikke researchet av FFK-researchere (Costanza og meg). De er researchet av sine tidligere klubbers researchere og overflyttet til FFK når de ble klare eller utlånt. På det området har jeg derfor ikke noen dårlig samvittighet. Vi får først mulighet til å endre på disse spillerne ved neste databasepatch, og bare dersom de blir permanente FFK-spillere innen den tid.

Angående Wehrman, så tipper jeg frisparkstatsen varierer fra game til game. Alle stats er ikke satt statisk, noe som medfører at de kan ha litt forskjellige styrker fra game til game.

Synes faktisk ikke vi har gjort noen graverende feil. De fleste spillerne fremhever seg slike de bør gjøre, og de spillerne som i virkeligheten er antatt å være de beste blir også ansett å være det av assistenten. Muligens Ramberg er overvurdert, men statsene ble levert inn i perioden i våres da han storspilte. :)

Man vil aldri bli helt enige om disse statsene, da folk faktisk er veldig uenige om spillernes kvaliteter også i virkeligheten.

Verdt å merke seg at spillerne sjeldent ender opp nøyaktig slik vi setter opp statsene. Flere ganger har det hendt at spillere blir bedre eller dårligere enn det vi setter. Har på følelsen av at hovedresearcherne for Norge også ser over, noe som virker logisk.

---------------------------

Har du lest forumets retningslinjer?


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f