Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

A9$h

Landslagsspiller

Ble medlem: 22 feb 04
Innlegg: 1845

Lagt til: 07 nov 08, 12:49

Opprinnelig postet av FFK1903

Har fått spilt litt mer nå. Lagret etter hver kamp så jeg kom meg videre litt etter litt. Litt vel mange skader (men det er vel nesten standard for demoer fra FM føler jeg). Dessuten er det litt mange uavgjorte kamper for min del. 1-5-1 har jeg i serien nå.

3D-visningen er jo genial (vet ikke om den var på de forrige versjonene) og man får en større innlevelse i spillet.

Noen litt småville rykter, men det ser ut som få av dem slipper igjennom gjerdet. Veldig mange storklubber som er interessert i keeperne i Tippeligaen i hvert fall.

Sikkert mye å sette seg inn i for en som ikke har spilt noen av spillene i FM før, men foreløpig (bortsett fra småplukk og at spillet henger seg) så anbefaler jeg dette i hvert fall!

Det skal komme ut en patch på utgivelsesdatoen til spillet 14/11 som fikser problemene som for mange skader og endel andre forbedringer.

Som Holters nevner er 3D visningen helt ny i denne versjonen, derfor må man vel vente muligens til neste versjon eller en eller annen update slik at den også blir forbedra.

Har du forresten fått bestillt deg hele spillet?

 

 

---------------------------

«Gult kort for å kaste seg inn er greit. Til og med et rødt kort i ny og ned er OK, så lenge du gir alt. Jeg vil ha et grusomt lag. Jeg vil at motstanderne skal hate oss»


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340