Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

mysthical

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 1346

Lagt til: 06 nov 08, 17:21

Helt enig i at man kan bluss nede ved gressmatta slik man gjorde før, men da skal det gjøres på den korrekte måte og være godkjent.

Og si at bota er lommerusk for FFK og de fort sparer inn dette beviser jo at du har null peilig på FFK og hva som skjer her. Er jo ikke lenge siden vi måtte låne penger for å dekke de faste utgiftene. Når det er så trangt blir bota vansklig uansett hvor stor eller liten den er.

Nå kan je ikke snakke for alle klubber i hele norge, men i FFK så har det aldri vært tradisjon for å blusse på tribunen. Ja vi har hatt blussing rundt gressmatta hvor det har v'ært lovlig. Men hvorfor i granskauen skal man prøve å bagatilisere dette. Det er ikke lov så enkelt er det. Når noe ikke er lov så er det ikke lov uansett hva man sier og griner om det er fortsatt like ulovlig. Og det er vel heller det at begeret er fult for mange som gjør at det blir så sterke reaksjoner. Folk er dritt lei den lille gruppa på ca 25 personser som de selv sier de er. De skaper mye kvalme og uro. Derfor blir da folk pist off når den bitte lille gruppa ikke klarer å følge lover og regler.

De skal tydelivis på død og liv være en del av PH men nekter å følge reglene til PH. Jeg sier igjen det de nekter å svare på. Skaffe deres eget felt, kom dere vekk fra PH. dere hater jo tydligvis PH uansett. Det kommer jo meget klart frem av innlegg på deres egen hjemmeside og deres trang til å bryte de regler PH har satt.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f