Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

mysthical

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 1346

Lagt til: 04 nov 08, 17:59

Opprinnelig postet av UltraAndré

problemet her er vel måten dere argumenterer på. dere sier jo at Bluss ikke skaper stemning og at det ikke støtter laget.

 

Da vil jeg helt seriøst be deg sette deg ned og lese alt en gang til. Argumentene er enkle

1: Det er ikke lov. Dette går det rett og slett ikke ann å motsi. For det er ikke lov uten tilattelse så enkelt er det. Det kreves tillatelse fra FFK, NFF og brannvesnet

2: Det støtter ikke klubben da dette medfører klubben utgifter i form av bøter fra NFF.

Jada kjøper at det kan skape stemning på tribunen der og da. Men hvis man ser lenger en sin egen nese så håper jeg at du er enig i at det er uheldig at slike spontane utbrudd føre til at klubben får masse utgifter. Å diskutere om det er fornuftig eller ikke fornuftig med forbud mot blussing her inne er bare dumt for ingen her kan endre reglene. Slikt bør diskuteres i de rette politiske miljø.


Så selvom trøkket blir bra på tribunen der og da så er det fortsatt dårlig for FFK i det lange løp i form av utgifter man heller kunne brukt andre steder.

Frem til en lov endring kommer så håper jeg at du er enig i at det ikke er positivt for FFK å måtte legge ut penger de kunne brukt på andre ting for de som blusser.

 

Så argumentet om kultur håper jeg nå er lagt død med mitt eksempel sist. Håper også at folk skjønner at selv om det skaper trøkk på tribunen så skaper det unødige utgifter for FFK og vi vet jo alle at FFK sliter økonimisk. 

 

Så hvorfor bruke så mye tid her inne på og prøve å overbevise folk om at dette lovbruddet er ok. For det er et lovbrudd. Bruk heller energien på å smuggle inn slike ting å slenge dritt på og overbevise politikere og fotballforbundet om å gjøre dette lovlig. Så lenge dette ikke er lovlig så vil dere ALDRI få noe som helst sympati fra folk i gata (bortsett fra de som driver med det selv da)

 

PS: aldri undervurder folkemassen. Uten støtte fra flertallet sliter man. Ingen overleve i lengden uten bred støtte fra massene.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340