Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

mysthical

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 1346

Lagt til: 03 nov 08, 17:19

Opprinnelig postet av Supreme NTM

Da kan du virkelig ikke ha lest eller forstått så mye i det hele tatt av denne oppgaven. Poenget hennes er vel nettopp at disse miljøene IKKE skal knuses, men legges til rette for sånn at man ikke opplever at ting går utover uskyldige, eller at sikkerheten blir lav. Nettopp den holdningen du har (og de mest latterlige innleggende som noen gang har blitt skrevet her av forholdsvis oppegående personer) er det hun sier at forverrer sånne miljøer og provoserer til eskalering av disse miljøene.

Men når de personene nekter å følge norsk lov og de sikkerhetsregler som er til så må man si stopp et sted. Helt enig at regler som at div flagg og to stangs bannere ikke var lov er høl i hue samt andre regler, men nå er det slik da at bruk av fyrverkeri/bluss er meget begrenset i norge. casuals gruppen må også tilpasse seg. Det er ikke slik at alle lover og regler som finnes skal endres til det casuals gruppen vil.

Det har jo nå gang på gang på gang blitt brukt bluss selv om man vet at dette ikke er tillatt. Da må man jo en gang sette ned foten og si at nok er nok. Begge parter må gi og ta og i dette tilfellet når det gjelder bruk av bluss så er det vel på tide å innse at det er ikke lov. Prøv heller å argumeter for lovendring i kommunen og på stortinget. Frem til det blir lov så bør man slutte med det. Hvorfor fordi det skader klubben jeg er så glad.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f