Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

mysthical

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 1346

Lagt til: 03 nov 08, 14:16

Opprinnelig postet av Lars 29

Hva var egentlig poenget av å fyre av en rakett og et bluss 3 meter fra 5 politifolk og 4 vakter? Setter her opp noen alternativer dere kan vurdere:

1.For å  vise at dere driter totalt i de regler som er satt av PH, FFK og NFF?

2. For at dette er tøft for dere?

3. Mangel på inntelligens?   

Her kan dere velge mellom 3 alternativer. Synes vel dere beviser alle tre. Skal være helt ærlig.For meg er dere og forblir dere en stor vits, en gjeng med drittunger og ingenting annet. Dere kaller dere for Ultras, men lever veldig dårlig opp til navnet. Hva slags posisjon har dere til å sette dere over de reglene som FFK, PH og NFF har satt? Bør ikke dere som en liten gruppe forholde dere til hva flertallet på et supporterfelt mener? Dere har vist så tydelig flere ganger at dere driter i regler og deres medsupportere. "Vi vil blusse på feltet, for det er så tøft". "alle andre er så dumme som ikke lar oss blusse" etc etc...Det at klubben, PH kan få bøter og et dårlig rykte betyr ingenting. Bare vi får gjøre som vi vil. Ser dere hyller Lyn blussingen, men FFK kommer fortsatt til å få bot for dette, fordi det ikke er lov. Kan stave det med store bokstaver, IKKE LOV. 

Dere har fra dag en fortalt den allmenne Fredrikstad supporter hva som er riktig supporterkultur, kommet med negative personkarakteristikker av jenter, barn, og de fleste andre PH-medlemmer.

Dere bør få med dere en ting. De fleste andre supportere i PH er vel så mye, om ikke mere Ultras enn det dere er. Og de er like mye verdt. I PH er det en god atmosfære og det skal det være. Man kan synge høyt og støtte laget på en bra måte selv uten hopping, trommer, bluss, ha politioppbud med hunder, politiescorte etc. 

Jeg har fulgt FFK fast siden 1987, før flere av dere var født. Selv om jeg ikke hopper like mye som dere, så er jeg vel så mye Ultras som det dere er. FFK er ved siden av familie og venner det viktigste i livet mitt.

Diskuterte med flere PH medlemmer igår og nå er det på høy tid at det skjer noe. Disse "elementene" bør og skal ikke sette standarden for hvordan flertallet ønsker å ha det på vårt supporterfelt. Nå er det på høy tid at BRH fjernes fra PH-feltet for godt. Jeg og flere med meg er mektig lei hele BRH. Dette må tas ved roten før det blir værre. Er som om man får ugress i blomsterbeddet. Da fjerner man dette før det utarter seg.    

Vi trenger også nye koster i PH. For å få litt mer struktur og orden i egne rekker. PH skal være et positivt innslag, men også støtte laget på en best mulig måte. PH kan støtte laget like bra uten dette "ugresset".

Konge bra. Bør seriøst starte en aksjon for å bli kvitt disse personene som bevist går inn for å skade klubben.

At man i samme ondedrag klarer å si at disse personene er bedre supportere fatter jeg ikke. Når noen med viten og vilje gjør sitt ytterste for at klubben skal få en ennå trangere økonomisk hverdag. Ja da bryr du deg ikke om klubben. Og hvis holdningen offisielt til BRH skal være at de aktivt støtter blussing så må de nektes adgang. Legg merke til at jeg skriver hvis, dette skriver jeg fordi det jeg ikke finnen en offisiell utalelse fra BRH men at de fleste BRH medlemmer her inne støtter det og synes det er tøft å skade FFK.

 

Ja til litt luking av ugress på tribunen


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f