Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

FFK1903

Moderator

Ble medlem: 27 nov 03
Innlegg: 7068

Lagt til: 28 okt 08, 00:36
Endret: 28 okt 08, 00:37
Endret av: FFK1903

Ramberg har ikke de store ekstremkvalitetene som fremhever en fotballspiller. Han har spilleforståelse og et blikk for spillet, men hva hjelper det når pasningene ofte er svake og han ikke unytter blikket men leverer støttepasninger? Han er ingen hodespiller, dribler, løpsmaskin, pasningslegger og har ingen skuddfot. Han er heller ingen joker som kan sitte på benken og kan endre kampene som innbytter. Han har vært bidragsyter på grunn av mangel på andre alternativer i år. Han ble en nødløsning på høyrekanten, hvor han overrasket med godt spill nesten hele vårsesongen. Etter dette har det gått tråere.

Han ligger sist (av de som har spilt en del) på børsen her inne (enkelte i klubben har gitt de bak børsen ros for "riktige" vurderinger) og er blant de dårligste også på VGs børs. Ikke tilfeldig. Hvis Wehrman blir her neste sesong og vi får en skikkelig høyrekant så syns jeg faktisk Ramberg blir overflødig, i hvert fall hvis hans navn i troppen går på bekostning av en bedre spiller. Wehrman er ikke fryktelig skadeutsatt, har spilt de fleste kampene til FFK selv om denne skaden satte han ute av spill lengre enn vi trodde. Si at han er borte 3-4 kamper neste år, i de kampene kan Elvestad eller noen andre tre inn.

Gashi har vi flere alternativer for allerede. Det samme på venstrekanten og høyrekanten. Og skal vi først ha en spiller på benken som kanskje spiller 5-10 kamper inkludert innbytter, så kan det like gjerne være en spiller som er 10-15 år yngre og som også er lokal. Og billigere i drift, selv om lønnskostnaden ikke er hovedgrunnen til at Ramberg bør selges.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340