Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Shadar

Landslagsspiller

Ble medlem: 26 okt 04
Innlegg: 1839

Lagt til: 27 okt 08, 21:12

Minst en av stopperne bør ha litt ekstra fart utover det normale, litt akslerasjon. Det har desverre hverken Dardan eller Agim. Da mener jeg heller vi får vente på Krathe og de andre i de kommende år. I mellomtiden får Dardan bruke de få innhoppene sine meget godt til å bevise at han besitter det nødvendige tross alt. Om Gerrbrandt forsvinner så burde vi stregt talt hatt på plass Kjetil Wehler, men det vet vi alle at ikke skjer. I utgangspunktet tror jeg vi kan glemme alt fra tippeligaen, men for å fundere litt over potensielle erstatninger så har jeg noen forslag:

Frode Bjørnevik (Ham-Kam): Har ikke sett fyren så mye, men jeg har hørt at han er meget kjapp. Har markert seg med meget solid defensivt spill, og med å sette Juha Pasoja ut av laget i enkelte kamper. Tenkte at denne mannen kan forsvinne relativt billig grunnet Ham-Kam-nedrykk. Ettersom dette er hans første sesong i TL så tror jeg det er mer uforløst potensialet i fyren til tross for ikke veldig ung alder. Kom rett fra Eidsvoll turn i 2.div til Kamma.

Pål Steffen Andresen (LSK): God spiller, men helt uaktuell av flere årsaker (regner jeg med).

Johan Lædre Bjørdal (Glimt): Har hatt en knall sesong. Fått skryt fra alle hold i bøtter og spann. Har ikke veldig mye kjennskap til fyren selv om. Har ikke sett han så mye. Noen som vet noe om farta hans?

Håper forslagene blir tatt med en klype salt og at dere begrunner hvorfor dere enten er enige eller ikke.

 

---------------------------

FFK - "Av Østfoldinger for Østfoldinger"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340