Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 20 okt 08, 16:39

Det er vel bare et svar på om vi er fornøyde eller ikke? Ja!

Vi har for det første ikke den bredeste troppen i stallen. Syns det er kjempemorsomt at vi har Elvestad, Trulsen, Adiyahe, Shabani og Dardan Mehmeti i troppen i går! Det viser at selom vi har hatt forholdsvis mye skader i forvarsfireren pluss at Wehrman har vært ute nesten halve sesongen pluss at Tarik dro om sommeren, klarer vi å ta sølvet. For jeg er sikker på at vi tar sølvet faktisk.

I tillegg har vi klart å stable sammen et meget kompetent trenerteam. For de som skulle tvile, Joachim Jonsson må få ny kontrakt! Han er ekstremt dyktig, både som scout og på treningsfeltet! Vi har også fått inn Tor Kristian Karlsen som jeg tror kan bli en viktig mann å ha i klubben fremover.

Kjempegod sesong, syns jeg! Over all forventning! Så må vi klare å ikke "ta en Brann" eller "ta en Vålerenga" og drite oss ut sesongen etter suksess. Vi bør ikke gå i fella og kjøpe maaaaaasse nye spillere. Få kontinuitet i troppen, handle inn 2-3 nye spillere og bygg videre på de vi allerede har. For det bor masse kvaliteter i den troppen vi har!

---------------------------

Pondus beskriver kvinner på en elegant måte:

"Menn og kvinner er skrudd sammen på helt forskjellig måte! Det blir som en trehulsykkel mot en romferge. En enkel og grei konstruksjon mot et absurd komplisert maskineri, som titt og ofte eksploderer!"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f