Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

mysthical

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 1346

Lagt til: 20 okt 08, 14:51
Endret: 20 okt 08, 14:55
Endret av: Rey

Opprinnelig postet av Asgeir

Asgeirs lange innlegg

 

Jeg er forsovid enig med deg, men ikke måten dette skal styres på. Det med faste plasser kan jo bli vansklig med tanke på at det ikke er numeret og hvem skal så da ha ansvaret for å sørge for at de som er nye rykker frem til bedre plasser osv. Jeg skjønner godt hva du mener men tror løsningen med plassering blir ennå vanskligere å gjennomføre en sangkontrakt. Derfor støtter jeg en sangkontrakt for folk som får rabatt på billetten skal synge. Å kreve at alle skal hoppe også blir litt for dumt for alle kan ikke det faktisk.

Når det gjelder forsangere så er jeg av den oppfatning av Zoran er helt fantastik til å rive med seg folk men det er det bitte litte ekstra han gjør som jeg har fått nok av. Det finnes bedre måter å engasjere folk på en å kaste div gjennstander på folk. Dette er heller ikke første gang han har godt over streken. Det er også viktig å forholde seg til fakta og det er nemlig at det pr dags dato ikke finnes noen krav om synging eller hopping osv for å stå på PH feltet kun at du skal støtte laget og det blir da et definisjonsspørsmål som avhenger av den som ser saken. Derfor kan han på bakgrunn av dette ikke kreve noe som helst.

Jeg er også av den oppfattning av at det burde være mulig å kunne kreve en bitte litte snev av folkeskikk og høflighet selv på tribunen. (Jeg snakker nå ikke om zoran som en privatperson for jeg kjenner  han ikke, men som den jobben han gjør som forsanger og kun dette). Her mener jeg han bommer helt skal FFK vokse videre til å bli en stormakt blant norske supportere kan vi ikke ha en slik oppførsel for jeg frykter at dette vil skremme bort nye potensielle PH medlemmer.

Så for å gjøre en ting klart, jeg er for å kaste bort de som bare står der med henda i lommene og kun er der for å få billige billetter, men jeg er ikke for uansett hvordan situasjonen er at man skal gå til angrep slik han gjorde i går. Det er nok testoseron på tribunen og det er ikke mye feil som skal til før det smeller og da blir det totalt feil at forsangeren eller andre sentrale personer i ledelsen starter dette. Dette fordi jeg mener at alle i ledelsen og forsangeren inkludert uansett hvem det er skal gå foran med et godt eksempel og til dels er offentlige personer.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340