Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 13 okt 08, 20:09
Endret: 13 okt 08, 21:32
Endret av: Lemmy

Hehe, er ikke dette typisk landslaget? http://www.tv2sporten.no/fotball/landslag/article2296852.ece  Kos, lek og moro på treninger- anført av Hareide selv! Nå er ikke jeg i mot at fotball skal være artig og gøy, men det er vel ikke akkurat sånn man vil framstå rett før en viktig landslagskamp? Hadde man ikke en stor debatt om dette for en tid tilbake siden, hvor mange mente, deriblandt Hareide, at man skulle slutte å være på landslagssamlinger for å kødde?

Ja, jeg vet at det var restitusjonstrening. Men det er ikke første gangen jeg har sett noe sånt, og det er jo ingen "bombe" at Riise, Carew og Iversen er med på det "morsomste"..

Og taktikk som innebærer at vi skal slå mye langt mot Carew og Iversen? Nei takk! Da ryker jeg heller ut av VM-kvalifiseringen som et lag som har prøvd å spille fotball enn å komme til VM med en taktikk som går ut på å sparke ballen så høyt og langt man kan. Hvis man ikke kan tørre å prøve å spille ut Nederland fordi man er redd for brudd sentralt i banen syns jeg det er feigt!

Skal jeg være ærlig, håper jeg som fotballelsker(ikke patriot) at Nederland går utpå der og knuser Norge hvis Norge skal slå langt hele tiden. Håper de finter dem på ræva og spiller veggspill til de blir ør i huet. Skal Norge spille ordentlig fotball, heier jeg selvfølgelig på dem! :)

 Kan jo bare legge til denne.. http://www.dagbladet.no/sport/2008/10/13/550160.html

 

---------------------------

Pondus beskriver kvinner på en elegant måte:

"Menn og kvinner er skrudd sammen på helt forskjellig måte! Det blir som en trehulsykkel mot en romferge. En enkel og grei konstruksjon mot et absurd komplisert maskineri, som titt og ofte eksploderer!"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f