Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

mysthical

Landslagsspiller

Ble medlem: 30 jul 07
Innlegg: 1346

Lagt til: 10 okt 08, 17:38

Opprinnelig postet av BøgeJon

Opprinnelig postet av bønna

Om man leser artikkelen nøye, så finnes det ingen bevis for at BRH eller SKF for den saks skyld har vært involvert i dette. Litt flåsete sagt kan man like gjerne si at dette var en slosskamp mellom Norsk Rørleggerlag og MENSA Norge, da journalisten skriver en artikkel basert på antagelser og annenhåndsinformasjon og ikke håndfaste beviser.

Hvis dette fortsetter er jo bare et tidsspørsmål før disse menneskene blir identifisert.

Håper det skjer før, enn siden :-)

 

Politiet vet nok hvem disse er og viste nok om at dette kom til å skje også. Politiet vet mer en det de folka det gjelder tror. Men De folka som sloss har flaks siden det for tiden er en bitte liten aksjon hos politiet og derfor gadd de nok ikke ta disse fjortissene. Er jo så  mye mas med disse barnslige tullingene.

 

Men til problembarnet som spøkte med dette så er det faktisk et problem, er sikkert endel eldre som kan slutte å gå på kamper og en del foreldre som nekter ungene sine å gå på kamp, det kan fort bety noen tusen mindre på tribunen og selv om disse ikke er blant de som lager mest liv så vil det bety mindre i kassa til FFK. Det igjen betyr mindre til nye spillere. Så FFK taper stort på dette ikke bare på rykte men også kanskje økonimisk.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f