Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Tøfflus

Landslagsspiller

Ble medlem: 06 jun 07
Innlegg: 4692

Lagt til: 09 okt 08, 09:52

Opprinnelig postet av Lemmy

 

Ellers syns jeg dommeren er forferdelig. Folk klager på Edvartsen pga en total feilvurdering. Da syns jeg Tom Harald Hagen er verre, for han ødelegger kampen ved å vise mangel på fotballforståelse. Han bør etter to etterslengere på starten av kampen signalisere at dette vil han ikke ha noe av(som de var ekstremt dyktige på i EM), så slipper han alt det tullet som kommer. Skaden til Ophaug er et rent uhell fra Mouelhi og han bør ikke klandres. Men det er andre spillere som spiller stygt, og Brenne bør hvertfall ha gult kort for kvestingen av Barsom i 2.omgang.

Når han da velger å gi gult kort til Wallace for å være nær en ball som fra før av er på banen og gi Gashi gult kort for å snakke med linjedommeren/se stygt på dommeren, men ikke klarer å ta for stygge etterslengere med knottene først syns jeg ikke man bør få dømme tippeligafotball. Piiroja får jo gult kort for ikke fullt så stygge taklinger som andre fra LSKspillerne, og det blir helt umulig å forholde seg til for spillerne.

Først: Taklingen Raio fikk gult kort for var stygg, en av de verste i kampen, og en streng dommer hadde gitt rødt kort. Men utenom det er jeg 100% enig i din analyse.

Dommeren begikk en stor feil da han ikke ga gult på stempling nr. 2 (var vel Bjørkøy som hadde den, Brenne var først) og signaliserte at "hei, hei, nå skjerper vi oss litt. Slike taklinger vil jeg ikke se". LSK hadde tre-fire som kvalifiserte til gult kort det første kvarteret, og når dommeren velger å ikke gi gult på noen av dem, har han lagt opp til en grinete kamp (og det ble det jo til gangs).

At Riseth er en kødd er det ikke noe å gjøre med, så det frydet meg stort at det var han som dret seg ut på målet til Éverton.  Måtte han gjøre det flere ganger.

Videre skal jeg gi LSK-folket én rett: Vi har et par spillere som kan være drama-queens til tider; først og fremst Abbe som gjorde litt vel mye ut av et par situasjoner (som den med Riseth som det er linket til over her). Men når man ser hva LSK-spillerne klikket på, og hvor supporterne deres legger lista for hva som er å "legge seg ned og simulere skade", gjør det meg lite. Erland Johnsen ble jo vist på tribunen for å ha fløyet ut på banen da FWP var på vei av banen med skade. Og selv i situasjonen hvor Ophaug måtte ut (den var ganske opplagt en stygg skade) så var det pipekonsert og sure gule fugler.

Jeg unner LSK all tenkelig motgang resten av sesongen. Måtte gule kort og ulykke følge dem på alle baner i Norges land. Kvalik mot Sogndal? La det skje.

 

---------------------------

"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy"

- Benjamin Franklin


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340