Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 07 okt 08, 16:21

Syns den nederste taklinga på videon fra Thorsen sier det meste om dommeren. Bertheussen kommer inn med knottene først altfor seint i en takling i ankelhøyde. Jeg tør tippe at alle andre dommere i Tippeligaen hadde gitt frispark og gult kort( med unntak av Edvartsen som ville gitt rødtWink). Hagen velger her å gi corner og da hverken frispark eller gult kort. Forferdelig dømming.

I EM la de seg på en tydelig og klar linje hvor de prøvde å beskytte de tekniske spillerne; ved å slå hardt ned på taklinger med knottene først- både når de traff ballen og ikke. Det burde norske dommere se på, og videreføre det inn i norsk fotball.

Men jeg mener Hagen ikke bør få dømme på høyeste nivå igjen på en stund. Det ville jeg aldri sagt om Terje Hauge etter den fatale utvisninga av Skjønsberg, for det var et svakt øyeblikk- som vi alle har. Men Hagen har dømt dårlig i flere kamper jeg har sett av ham, og det bør få en konsekvens. Han klarer å gi to gule kort for "utenomsportslige" ting til FFK-spillerne, men slår ikke ned på gjentatte ganger med farlig spill av LSKspillerne. Tipper han får tittelen "ukas Poll" i dagbladets dommervurdering neste lørdag!

---------------------------

Pondus beskriver kvinner på en elegant måte:

"Menn og kvinner er skrudd sammen på helt forskjellig måte! Det blir som en trehulsykkel mot en romferge. En enkel og grei konstruksjon mot et absurd komplisert maskineri, som titt og ofte eksploderer!"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340