Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Asgeir

Landslagsspiller

Ble medlem: 20 mai 04
Innlegg: 1048

Lagt til: 06 okt 08, 23:01
Endret: 06 okt 08, 23:01
Endret av: Asgeir

Opprinnelig postet av Husgutt

Tror aldri jeg har sett mer hjemmedommer enn igår. LSk fikk holde på med knotter og albuer. Var minst 3-4 ganger jeg så de gule pikkene sparket etter og slo etter FFK spillere etter at dommeren blåste. At dommeren blåste frispark til LSK hver gang de sklei eller falt, gjorde det ikke noe bedre..  Føltes ut som dommeren dømte 90-10 i favør LSk.. 

 

Nei, det var ikke så ille som 90-10 til hjemmelaget. Så vidt jeg kunne se fikk LSK litt over dobbelt så mange frispark som FFK, mao 66-33-dømming (de viste statstikk på storskjermen ved en rekke anledninger). Når vi ser kampen under ett vil jeg si at LSK hadde ca dobbelt så mange stygge taklinger som det FFK hadde, og da blir det straks styggere tall, jeg vil si ca 80-20. Jeg tipper at LSK har folk i forbundet som synes dette er helt greit, og at de ikke bare aksepterer dommere som Hagen på Åråsen, de applauderer sannsynligvis dommeroppsettet, og har kanskje en finger med i spillet, for alt jeg vet.

De gule korta kommer som direkte følge av dommerns totale mangel på å vise hvor den fysiske linja skal ligge. Øvrebø hadd dømt en sånn kamp helt annerledes, fordi han skjønner såpass mye fotball at han vet at LSK må passes på hvis ikke blir det grisefotball. Akkurat samme sak kan sies om Kvisviks røde kort forrige hjemmekamp.

Vi kan beskyldes for mye, men å ha dommerne med oss, det har vi ihvertfall ikke. Det var helt tydelig at LSK-gjengen syntes det var helt greit fysisk nivå dommern la seg på, for de ble liksom "forbanna" mot slutten på dommern fordi han tillot FFK å "trenere" spillet når de la seg ned med småplukk som knuste kneskåler og overtråkk. Og det sier sitt om LSK-fansen: De har jo overhodet ikke peiling på fotball! Og det er så sinnsykt deilig at de faktisk taper på den type fotball. LSK-stilen har gått ut på dato, og det håper jeg det blir riktig mange år til de skjønner der oppe på Lillestrøm. Så kan de fantasere om Tom Lund nede i Adecco.

Når det gjelder Wallace dobbel-ball-spark så var jeg av den formening at det var totalt idiotisk gjort da, og jeg mener det samme nå; På den annen side: Hadde Wallace latt være å sparke ballen ut, men bare sprunget forbi den (som jeg mener han burde ha gjort) hadde han høyst sannsynlig fått gult kort likavæl, fordi dette skjedde rett foran kanarifansen, og tidenes svakeste, ryggradsløse fotballanalfabet dømte kampen. Jeg mener det helt seriøst: Denne dommern er ikke god nok for Adecco engang! Han har jo vist det gang på gang!


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340