Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

rød og hvit

A-lagspiller
Ble medlem: 13 sep 07
Innlegg: 354

Lagt til: 04 okt 08, 12:22

Opprinnelig postet av schpa84

Deler av PH har vel ikke akkurat det store engasjementet, men det finns engasjerte som gjerne skulle vært der vel. Noen har kanskje jobb, eksamen eller barn som er små. En hverdag er verste dagen å ha en bortekamp på

Støtter schpa84 - PH har nok ikke gjort den store jobben for å få dette til. Dette krever beinhard jobbing over tid for å skape engasjement blant supportere.

Skal man få til en busskaravane til bortekampene så må det jobbes i herdig - medlemmene må vite at dette er det verdt å¨være med på, ikke bare p.g.a selve kampen, men at de vet at det blir liv og røre rundt kampen også.

Alle vet at der hvor det er mange blir det fler og der hvor det er få blir det færre

Oppfordrer PH til å:

1)  mobilisere på engasjement og oppmøte på de resterende kamper. (Jeg har fått mail fra PH om loppemarked og kafe og juniorkamp, men ikke noe om denne kamen).
2)  ha FOKUS på å være supporterklubb som draaaar folk på kampene og skaper stemning og liv på kampene slik det har vært det på stadion.
3)  Vær stolt av at dere er ledere for en av landets beste supportergjenger, medlem eller ikke, og ha fokus på at dette produktet skal dere gjøre enda bedre.

Lykke til fra en som bor på den andre siden av fjorden


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340