Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Lemmy

Landslagsspiller

Ble medlem: 16 jul 05
Innlegg: 2985

Lagt til: 01 okt 08, 20:24

http://www.tv2sporten.no/fotball/landslag/article2263455.ece

I denne artikkelen fremstår det for meg som tydeligere og tydeligere at landslagsledelsen ikke har nok peiling på fotball til å kunne lede landslaget. Ta argumentene til By Rise: Tarik presterte dårlig i en u-21kamp. Etter hva Tarik sier har ikke Hareide eller By Rise vært og sett på ham i Nederland, men de kommer altså med en vurdering av en kamp. På u-21landslaget spiller han med spillere han ikke er vant til å spille med, og det er annerledes spillesystem og sånn. Tar jeg ikke feil spilte Tarik ensom spiss den kampen også...

Det kan godt hende Tarik har variert litt i prestasjonene i Nederland, men han har tross alt scoret noen mål i en helt ny klubb. Huseklepp har prestert godt i to-tre kamper i en dårlig liga, og spilt en bra kamp mot et godt spansk lag. For all del, jeg kommer ikke med kritikk av Huseklepp som jeg syns fortjener plassen. Men jeg syns bare argumentene blir litt rare her..

Og argumentene for Moa er at han har vært stabilt god for Vålerenga..Hmm, sist jeg sjekket har ikke VIF vunnet på 9 seriekamper. At de da kan ha en spiller som spiller stabilt god, er for meg en gåte. By Rise er jo også såpass intelligent at han kommer med det glimrende argumentet som levner all tvil om at Moa bør være i troppen: Han kan spille både spiss og ving! Men det argumentet bør ikke brukes for Tarik?

Jeg ler av landslagsledelsen! De virker for meg totalt inkompetente, og argumentene deres er elendige... Blandt annet "vet de hva Espen Johnsen står for".. Burde ikke det argumentet gjelde for alle? Da kan de jo ta med masse gøy i troppen! Vi vet jo blandt annet hva Erik Hagen står for!

---------------------------

Pondus beskriver kvinner på en elegant måte:

"Menn og kvinner er skrudd sammen på helt forskjellig måte! Det blir som en trehulsykkel mot en romferge. En enkel og grei konstruksjon mot et absurd komplisert maskineri, som titt og ofte eksploderer!"


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 22:15 | c8124340