Husk meg
Brukernavn
Passord
  • Du må logge inn for å kunne svare på dette innlegget! Dette gjøres øverst i høyre hjørnet.

Solheim

A-lagspiller

Ble medlem: 21 apr 07
Innlegg: 649

Lagt til: 26 sep 08, 20:55

I det store bildet så kan vi egentlig det, og bremser ikke Kina, noe lite tyder på da kapitalismen herjer for fulgt der nede vil det bare bli mere og mere forurensing. Når jeg sier at vi nordmenn kan gjøre som vi vil så går det innenfor bilparkens gjerder og ja det var satt på spissen, men det er da faktisk sånn det er? Om ikke USA eller Kina og eventuelle andre land som hiver seg på lasset i framtia bremser så har det da null og si om vi kjører litt bil? Den grønnlandsisen din smelter kanskje et par timer senere om vi ale kjøper oss hoppestokker..

Så er det dilemmaet; skal ikke ny indistrialiserte land få lov til å bli med på moroa, de har jo argumentene på sin side skal være enig i det; ¨hvorfor skal vi lide, se på dere da dere ble i land¨ osv osv. Men skaden er snart gjort og da må også de være med på å ta litt av støyten. Det enkleste hadde jo selvfølgelig vært om USA hadde blitt mere medgjøerlige og skjønt at de også må bremse, men så er de de jævla krigene da som krever ørten opphøyd i annen milliarder.

Og til pipene de koser seg med der nede, det vi kan gjøre er å hjelpe dem med renseanlegg osv. sier ikke at vi skal slutte å kjøpe det meste som vi kjøper som blir produsert der nede.


Copyright © ffksupporter.net 2003-2023 | Kontakt oss på support@ffksupporter.net

Ansvarlig redaktør: Øystein Holt, ffksupporter.net

26/04/2024 21:35 | 06d4061f